BEHANDLINGAR
DETALJERAD BESKRIVNING

PRX-T33

Hudföryngring genom peeling
Pris 1.600 SEK

Hudföryngring genom peeling

Detaljerad beskrivning

Naturlig skönhet och strålande hud är något som vi alla strävar efter. Men ibland kan faktorer som åldrande, solskador och akne lämna huden trött och livlös. Här kommer PRX-T33 in som en revolutionerande behandling som återupplivar din hud till dess naturliga glans!

En nålfri behandling inom biorevitlisering. En produkt med djupgående effekt av hudföryngring och förebygga åldrande i huden. För alla hudtyper och alla årstider.

PRX-T33 är en banbrytande behandling som kombinerar trikloreddiksyra (TCA) med en unik penetrationsförstärkare. Denna unika kombination ger dig fördelarna med en kemisk peeling utan de vanliga biverkningarna som rodnad och fjällning. Istället för att avlägsna det yttersta lagret av huden arbetar PRX-T33 på djupet, vilket stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och kollagenproduktion.

Den här snabbverkande behandlingen ger omedelbara resultat, inklusive förbättrad hudton, minskade fina linjer och minskade porer. Dessutom är PRX-T33 lämplig för alla hudtyper och kan användas året runt, vilket gör den till en perfekt lösning för alla som vill ha fantastisk hud.

Boka din PRX-T33-behandling idag och låt din hud stråla som aldrig förr! Vår erfarna personal kommer att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål för att säkerställa att du får de bästa resultaten möjliga. Upplev själv fördelarna med PRX-T33 och ta steget mot en vackrare och mer strålande hud idag!

BEHANDLINGSOMRÅDE
  • Huden

FÖRE & EFTERBILDER

Kommer förhoppningsvis snart 🙂

MALL-512x512-fore-och-efterbilder