BEHANDLINGAR
DETALJERAD BESKRIVNING

FILLERS

FORMAR & FÖRSTORAR LÄPPAR. BYGGER KINDBEN, KÄKLINJER & HAKOR.
Pris från 1.900 SEK

fillers-1ml-före-efterbild

Detaljerad beskrivning

Fillers är en injektionsbehandling som formar och förstorar läppar. Andra områden det används till är att forma eller fylla ut näsa, käke eller haka. När det gäller hakan eller käklinjen, då används det till att ge en mer markerad form. Fillers kan vidare användas mot rynkor, då det ger en slätare hy. Precis som det låter så “fyller” vi på med något under din hud, d.v.s. vi injicerar Fillers under din hud.

Genom försiktiga injektioner placerar vi fillern där det behövs stärkas upp, ersättas förlorad vävnad eller återfuktas. Detta hjälper till att återskapa eller förstärka formerna i ansiktet.

Vad innehåller Fillers?

En Fillers innehåller hyaluronsyra och trots namnet är det inte en syra. Det är en fuktbindande sockermolekyl. Hyaluron drar till sig stora mängder med fukt och finns naturligt i vår hud. Dess uppgift är att behålla hudens lager och struktur. Solen bryter ner hyaluronet i vår hud och kroppens egna produktion av hyaluronet avtar med åldern.

Hur går en behandling till?

Inledningsvis får du en bedövning med en receptbelagd kräm som heter Lidokain 23% + Tetrakin 7%®. Därefter får den verka i 10-15 minuter. Slutligen injiceras Fillers med en tunn nål. Klart!

Hur länge håller resultatet?

Resultatet är synligt direkt och har en hållbarhet på 6-12 månader. Har man gjort Fillers tidigare är hållbarheten ofta något längre och är det första gången finns en risk att den bryts ner snabbare.

Vad ska jag tänka på FÖRE behandlingen?

Undvik blodförtunnande läkemedel samt omega-3. Behandlingsområdet ska vara friskt, d.v.s. inga pågående infektioner. Du får inte vara gravid eller amma.

Vad ska jag tänka på EFTER behandlingen?

Upp till 24 timmar efter din behandling ska du undvika att massera det behandlade området. Ingen ansträngande fysisk aktivitet, inget bastubad och ingen alkohol.

Ingår kostnadsfri konsultation?

Ja. I alla behandlingar ingår en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vilken produkt som passar just dig och dina önskningar samt förutsättningar för behandling. Vi eftersträvar naturliga resultat.

Behandlingsområde
  • Läppar
  • Kinder
  • Haka
  • Käklinje
  • Sura mungipor – marionettlinjer
  • Nasolabialveck

FÖRE- & EFTERBILDER

Kunderna nedan har fått 1,0 ml totalt fördelat i både över- & underläpp. Pris 2.600 kr.

before-after-1-ml-filler
before-after-1-ml-filler-2
fillers-1ml-före-efterbild